Skip links
Inhoud

Slachterij

In onze slagerij vindt u een eigen slachterij, waar wij zelf onze runderen, varkens, lammeren en kalven slachten. Wij werken in een moderne slachtplaats, die in 1992 volledig is vernieuwd, met een EEG erkenning. Voor ½ varkens, runderbouten of diepvriespakketten bieden wij u vele mogelijkheden. De diepvriespakketten kunt u volledig zelf samenstellen. Eventueel kunt u bij ons uw vlees inpakken en in laten vriezen.

Huisslachting

Voor uw gemak kunnen wij vee slachten en diepvries klaarmaken.

Heel varken slachten per stuk € 44,50
Diepvries klaar maken  half varken per stuk € 51,90
Rundvlees voor gehakt half-om-half per kilo €   6,10
Rookworst maken + kruiden per kilo €   4,10
Verse worst maken + kruiden per kilo €   3,45
Hamburgers maken + kruiden per kilo €   4,10
Gelderse schijven maken + kruiden per kilo €   3,65
Barbecueworstjes maken +kruiden per kilo €   4,10
Slavinken maken + kruiden per stuk €   0,75
     
Spek zouten en roken is gratis. Kinnebak zouten en roken is gratis.
     

Rund op aanvraag

   
Afhankelijk van grote en leeftijd per kilo € 1,45 - € 2,10
Bijkomende kosten voor het maken van:    
Varkensgehakt voor half-om-half gehakt per kilo € 5,95
Runderhamburgers +kruiden per kilo € 4,10
Runderworstjes +kruiden per kilo € 3,45
Runderrookworst + kruiden per kilo € 4,10
Varkensvlees voor rookworst per kilo € 5,95
     

Lam

   
Bijkomende kosten per stuk € 63,- tot € 91,-
Lamsworstjes+ kruiden per kilo € 4,60
     






Snelkoppelingen