Slagerij Van Dijk

Honingraat 55
3956 HH Leersum
0343-451326
0343-450611

Wie zijn wij?

In 1929 begon  L.D. van Dijk sr. een slagerij in Leersum. Nu zijn wij alweer de 4e generatie en op alle ambachtelijke terreinen nog net zo actief. Vroeger gingen er 4 transportfietsen door Leersum. Nu gaan onze gekoelde bedrijfswagens dagelijks door de regio. 

Eigen slachterij

Door de eigen slachterij bieden wij een herkenbaar stukje vlees van rund, varken en lam. Het vlees is steviger, mooier van kleur en beter houdbaar. U herkent de originele vleessmaak. Het vee komt uit de directe omgeving van Leersum. Daarmee bieden wij een constante kwaliteit en vertrouwd vlees vanwege de jarenlange relatie met de veehouders.

Kant-en-klare maaltijden

Wij leveren dagelijks op verzoek kant-en-klare maaltijden, warm en op locatie bezorgt. Wij bereiden iedere dag verse maaltijden en bieden hierin veel variatie aan. Van een voedzame maaltijdsoep tot en met een uitgebreide Indische rijsttafel. Nieuw in ons bestand is ons weekmenu, elke week een afwisselend menu, dagelijks vers bereid.

Slachterij

In onze slagerij vindt u een eigen slachterij, waar wij zelf onze runderen, varkens, lammeren en kalven slachten. Wij werken in een moderne slachtplaats, die in 1992 volledig is vernieuwd, met een EEG erkenning. Voor ½ varkens, runderbouten of diepvriespakketten bieden wij u vele mogelijkheden. De diepvriespakketten kunt u volledig zelf samenstellen. Eventueel kunt u bij ons uw vlees inpakken en in laten vriezen.

Huisslachting

Voor uw gemak kunnen wij vee slachten en diepvries klaarmaken.

Heel varken slachten per stuk € 44,50
Diepvries klaar maken  half varken per stuk € 51,90
Rundvlees voor gehakt half-om-half per kilo €   6,10
Rookworst maken + kruiden per kilo €   4,10
Verse worst maken + kruiden per kilo €   3,45
Hamburgers maken + kruiden per kilo €   4,10
Gelderse schijven maken + kruiden per kilo €   3,65
Barbecueworstjes maken +kruiden per kilo €   4,10
Slavinken maken + kruiden per stuk €   0,75
     
Spek zouten en roken is gratis. Kinnebak zouten en roken is gratis.

Rund op aanvraag

Afhankelijk van grote en leeftijd per kilo € 1,45 - € 2,10
Bijkomende kosten voor het maken van:    
Varkensgehakt voor half-om-half gehakt per kilo € 5,95
Runderhamburgers +kruiden per kilo € 4,10
Runderworstjes +kruiden per kilo € 3,45
Runderrookworst + kruiden per kilo € 4,10
Varkensvlees voor rookworst per kilo € 5,95
     

 

   
Bijkomende kosten per stuk € 63,- tot € 91,-
Lamsworstjes+ kruiden per kilo € 4,60

Eigen worstmakerij

In onze slagerij hebben wij een eigen worstmakerij. Hier produceren wij bijna al onze vleeswaren en worstsoorten zelf. Doordat we deze productie zelf in de hand hebben, staan wij garant voor een goede kwaliteit aan vleeswaren en worstsoorten.

Meer dan 30 soorten vleeswaren en worstsoorten.

  • achterham
  • schouderham
  • gerookte beenham
  • heuvelrugham
  • rauwe ham
  • lamsham
  • aspergeham
  • rookvlees
  • pekelvlees
  • ontbijtspek
  • doorregen rookspek
  • vetspek
  • grillspek
  • leersums-gebraad
  • zuurkoolspek
  • rosbief
  • runderrollade
  • vakensrollade
  • bacon
  • zure zult
  • grillworst (naturel, kaas, peper, kip)
  • rookworst (fijn, grof, rund)
  • leverworst
  • gekookte worst
  • gekookte peperworst
  • bierworst
  • pepermetworst
  • jachtworst
  • wildworst
  • barbecue worst
  • ontbijworst
  • verse worst
  • merguez worst (lamsvlees)
  • boterhamworst
  • gebraden kipfilet (naturel, tuinkruiden, tomaat)
  • gebraden gehakt (naturel, ham-kaas, pizza, cranberry)
  • snijpaté

Van harte aanbevolen!

Onze worstsoorten zijn al meerdere malen nationaal en internationaal bekroond. Onlangs kregen wij 10 gouden bekroningen bij de VAS-wedstijden in Amsterdam.

Slagerij Van Dijk

Honingraat 55
3956 HH Leersum
0343-451326
0343-450611

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 20:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten