Skip links
Inhoud

Schoonheidsprijs voor slagerij van Dijk

Deze eervolle verdienste is toegekend aan slagerij en worstmakerij slagerij Van Dijk. Een belangrijke prijs voor slagerij Van Dijk en zijn team, maar ook voor ú!

Gezond en veilig voedsel

Want wie hecht nu geen waarde aan gezond en lekker eten? De maaltijd is een gezellig, maar ook belangrijk deel van de dag. Goede voeding houdt ons lichaam gezond. Juist in deze moderne tijd letten wij steeds meer op vers, veilig en natuurlijk voedsel. Slager Van Dijk neemt dit erg serieus en doet er alles aan om uw vertrouwen waard te zijn. En dat ís hij ook. Hoe we dit weten? Door de kwaliteitstest van het worstmakers Gilde.

Het worstmakers Gilde: “kwaliteitsplan”

Het worstmakers Gilde stelt kwaliteit, hygiëne en veiligheid hoog in het vaandel. Samen met TNO Voeding heeft het worstmakers Gilde een microbiologisch bemonsteringsplan als onderdeel van het kwaliteitsplan ontwikkeld. Daarnaast worden volgens strenge veiligheidsregels alle vleesproducten door de slager zelf nauwkeurig gecontroleerd en hygiënisch verzorgd. Vanaf het moment van binnenkomst totdat het in de toonbank ligt: vers en dus ook betrouwbaar.

Proef op de som

Tijdens de uitvoering van het kwaliteitsplan worden vlees, vleeswaren, maar ook maaltijden en andere specialiteiten onverwacht bemonsterd en door TNO voeding gecontroleerd op aanwezigheid van micro-organismen. Na afloop van het microbiologisch onderzoek ontvangt de deelnemer van het kwaliteitsplan een rapport.

Slagerij & worstmakerij Van Dijk

En het rapport van slagerij & worstmakerij Van Dijk heeft hiermee de officiële ‘Schoonheidsprijs” verdiend. Slagerij Van Dijk en zijn team nemen hun volle verantwoordelijkheid voor het kwaliteitsplan. Volgens de Leersumse slager gaat het uiteindelijk om de veiligheid van onze klanten: “je kunt niet secuur genoeg zijn”. Voor de consument vindt hij het belangrijk dat ze alleen maar op de smaak van de producten hoeven te letten. Dan zorgen hij en zijn medewerkers voor de rest!


Snelkoppelingen