Skip links
Inhoud

De Gildeslagerformule

Wij zijn aangesloten bij de Stichting Het Worstmakersgilde. Dit is een landelijk samenwerkingsverband van zelfstandige kwaliteitsslagers die zich extra onderscheiden als ambachtelijke worstmakers. Stichting Het Worstmakersgilde heeft o.a. als doel: het bevorderen van kwaliteit en innovatie in het slagersvak. Dit gebeurt bijvoorbeeld door het uitwisselen van ideeën, en het organiseren van periodieke productkeuringen en deelname aan vakwedstrijden. Zoals de Nationale Slagersvakwedstrijd, ofwel het Nationale kampioenschap Gelderse Rookworst, dat elk jaar plaatsvindt in Arnhem.

De klant verrassen

Onderlinge samenwerking stimuleert de Gildeslagers om onze klanten steeds tevreden te kunnen stellen en te blijven verrassen. Ook op het gebied van reclame, voorlichting en acties is er veel samenwerking. Daardoor heeft elke Gildeslager in Nederland een herkenbare uitstraling. Er zijn al meer dan 100 Gilderslagers. Er is dus altijd een Gildeslager bij u in de buurt.

Herkenbare topkwaliteit

Elke Gildeslager biedt topkwaliteit, mede door de kracht van een sterke landelijke formule. Tegelijkertijd onderscheidt elke lokale Gildeslager zich met een eigen assortiment, met altijd verse producten - vlees, vleeswaren, salades, kant en klaar menu's, en ook eigen specialiteiten.

Optimaal klantgericht

Wij staan voor optimale klantgerichtheid. Wij durven wel te zeggen dat we beschikken over veel vakkennis en ervaring, en ook de medewerkers weten waar zij over praten. En voor iedereen geldt dat we staan voor goede service en persoonlijke aandacht. Bij uw Gildeslager bent u als klant nog echt koning.

Vakdiploma's en wetgeving

Uw Gildeslager is een goed opgeleide vakman/vrouw en heeft de nodige vakdiploma's op zak. Ook de medewerkers beschikken over ruim voldoende productkennis. Daarbij voldoen de winkel en winkelinrichting aan alle eisen op het gebied van hygiëne, productveiligheid (HACCP) e.d..


Snelkoppelingen